tipe mesin baki endog ieu migunakeun kertas runtah sakumaha bahan baku pikeun ngahasilkeun trays endog pikeun pabrik tegalan hayam atawa customer séjén anu perlu teh trays.  Bisa nyieun loba bentukna basajan tur paménta kuantitas trays endog badag, trays apel, cartons endog, buleud endog, trays anggur, trays sapatu, etc..using kertas runtah sakumaha bahan baku.

kapasitas mesin baki endog usaha Rotary

tipe mesin baki endog ieu migunakeun kertas runtah sakumaha bahan baku pikeun ngahasilkeun trays endog pikeun pabrik tegalan hayam atawa customer séjén anu perlu teh trays. Bisa nyieun loba bentukna basajan tur paménta kuantitas trays endog badag, trays apel, cartons endog, buleud endog, trays anggur, trays sapatu, etc..using kertas runtah sakumaha bahan baku.
peso ipis nangtung-cut mencét tilepan kamajuan overcomes nu Burr jeung kaayaan flaking disababkeun ku cut parting ti péso sudut kandel tradisional.  The karton parting-motong boga mulus, caang, edges bersih kalayan euweuh tanda flaking.  Ieu ngaronjatkeun kualitas sakabéh jeung penampilan karton jeung utamana brings kaluar kanaékan fundamental kana kualitas hiji lagu percetakan pungkur.

BFY Series tina péso ipis nangtung-cut mencét kamajuan tilepan

peso ipis nangtung-cut mencét tilepan kamajuan overcomes nu Burr jeung kaayaan flaking disababkeun ku cut parting ti péso sudut kandel tradisional. The karton parting-motong boga mulus, caang, edges bersih kalayan euweuh tanda flaking. Ieu ngaronjatkeun kualitas sakabéh jeung penampilan karton jeung utamana brings kaluar kanaékan fundamental kana kualitas hiji lagu percetakan pungkur.

Produk panganyarna kami

TENTANG KAMI

Jinan Wanyou Packing Machinery Factory,  located in Spring City Jinan, Shandong Province,China,  is a famous packing machinery company which has a good mix of science, industry and trade.It has been devoting to studying, developing, and manufacturing of packing machinery for more than ten years.It absorbs advanced technology and industrial arts at home and abroad…

ngalanggan
WhatsApp Online Chat!