Ky lloj makine tabaka vezë përdor letër e mbeturinave si lëndë e parë për prodhimin e tabaka vezë për fabrikën fermë pulë ose klient tjetër i cili ka nevojë për tabaka.  Ajo mund të bëjë shumë formë të thjeshtë dhe të mëdha kërkesës sasia tabaka vezë, tabaka mollë, kartona vezë, kuti vezë, tabaka Verë, tabaka këpucëve, etc..using letër e mbeturinave si lëndë e parë.

Kapaciteti rrotullues vezë makinë tabaka

Ky lloj makine tabaka vezë përdor letër e mbeturinave si lëndë e parë për prodhimin e tabaka vezë për fabrikën fermë pulë ose klient tjetër i cili ka nevojë për tabaka. Ajo mund të bëjë shumë formë të thjeshtë dhe të mëdha kërkesës sasia tabaka vezë, tabaka mollë, kartona vezë, kuti vezë, tabaka Verë, tabaka këpucëve, etc..using letër e mbeturinave si lëndë e parë.
thikë e hollë vertikale-prerë shtypur shënues kanate kapërcen burr dhe rrethanat flaking shkaktuara nga prerë ndaheshin prej tradicional thikë trashë kënd.  Kartoni lamtumire-prerë ka të qetë, të ndritshme, të pastër skajet pa shenja flaking.  Ajo rrit cilësinë e përgjithshme dhe pamjen e kartoni dhe sidomos sjell rritjen themelore për cilësinë e pasme shtypjen udhë.

BFY Seria e thikë e hollë vertikale-prerë shtypur shënues në ajër

thikë e hollë vertikale-prerë shtypur shënues kanate kapërcen burr dhe rrethanat flaking shkaktuara nga prerë ndaheshin prej tradicional thikë trashë kënd. Kartoni lamtumire-prerë ka të qetë, të ndritshme, të pastër skajet pa shenja flaking. Ajo rrit cilësinë e përgjithshme dhe pamjen e kartoni dhe sidomos sjell rritjen themelore për cilësinë e pasme shtypjen udhë.

PRODUKTET TONA FUNDIT

RRETH NESH

Jinan Wanyou Packing Machinery Factory,  located in Spring City Jinan, Shandong Province,China,  is a famous packing machinery company which has a good mix of science, industry and trade.It has been devoting to studying, developing, and manufacturing of packing machinery for more than ten years.It absorbs advanced technology and industrial arts at home and abroad…

ABONOHU
WhatsApp Online Chat!