Овој тип јајца машина користи отпадна хартија како суровина за производство на јајце пепелниците за пилешко фарма фабрика или друг клиент кој има потреба од коцки.  Тоа може да се направи многу едноставна форма и голема побарувачка количина јајце пепелниците, јаболко, сад, јајце картони, јајце кутии, вино пепелниците, чевли пепелниците, etc..using отпадна хартија како суровина.

Капацитет на фиоката за машина ротациони јајце

Овој тип јајца машина користи отпадна хартија како суровина за производство на јајце пепелниците за пилешко фарма фабрика или друг клиент кој има потреба од коцки. Тоа може да се направи многу едноставна форма и голема побарувачка количина јајце пепелниците, јаболко, сад, јајце картони, јајце кутии, вино пепелниците, чевли пепелниците, etc..using отпадна хартија како суровина.
Тенки нож вертикален намалување притискање виткање маркер обзема брус и flaking околности предизвикани од страна на намалување на разделба од традиционалните дебели агол нож.  разделба сече картонска има мазна, светла, чиста рабови без flaking знаци.  Тоа го подобрува целокупниот квалитет и изглед на картон, а особено ги изведува основните зголемување на квалитетот на задниот пат печатење.

BFY серија на тенки нож вертикален намалување притискање виткање маркер

Тенки нож вертикален намалување притискање виткање маркер обзема брус и flaking околности предизвикани од страна на намалување на разделба од традиционалните дебели агол нож. разделба сече картонска има мазна, светла, чиста рабови без flaking знаци. Тоа го подобрува целокупниот квалитет и изглед на картон, а особено ги изведува основните зголемување на квалитетот на задниот пат печатење.

Нашите најнови производи

ЗА НАС

Jinan Wanyou Packing Machinery Factory,  located in Spring City Jinan, Shandong Province,China,  is a famous packing machinery company which has a good mix of science, industry and trade.It has been devoting to studying, developing, and manufacturing of packing machinery for more than ten years.It absorbs advanced technology and industrial arts at home and abroad…

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ
WhatsApp Онлајн Chat!