jinis mesin tray endhog iki migunakake kertas sampah minangka bahan kanggo gawé rak endhog kanggo pabrik farm pitik utawa customer liyane sing perlu rak.  Sampeyan bisa nggawe akeh wangun prasaja lan dikarepake jumlahe rak endhog gedhe, rak apple, cartons endhog, kothak endhog, rak anggur, rak sepatu, etc..using sampah kertas minangka bahan.

kapasitas mesin tray endhog Rotary

jinis mesin tray endhog iki migunakake kertas sampah minangka bahan kanggo gawé rak endhog kanggo pabrik farm pitik utawa customer liyane sing perlu rak. Sampeyan bisa nggawe akeh wangun prasaja lan dikarepake jumlahe rak endhog gedhe, rak apple, cartons endhog, kothak endhog, rak anggur, rak sepatu, etc..using sampah kertas minangka bahan.
piso tipis vertikal-Cut mencet lempitan panandha mantep ing Burr lan kahanan flaking disebabake Motong parting saka piso amba nglukis tradisional.  Karton parting-Cut wis Gamelan, padhang, sudhut resik kanthi ora ana pratandha flaking.  Iku nambah kualitas sakabèhé lan katon saka karton lan utamané ndadekke metu Tambah dhasar kanggo kualitas trek printing mburi.

BFY Series piso tipis vertikal-Cut mencet panandha lempitan

piso tipis vertikal-Cut mencet lempitan panandha mantep ing Burr lan kahanan flaking disebabake Motong parting saka piso amba nglukis tradisional. Karton parting-Cut wis Gamelan, padhang, sudhut resik kanthi ora ana pratandha flaking. Iku nambah kualitas sakabèhé lan katon saka karton lan utamané ndadekke metu Tambah dhasar kanggo kualitas trek printing mburi.

PRODUCTS anyar kita

BABAGAN AWAKE DHEWE

Jinan Wanyou Packing Machinery Factory,  located in Spring City Jinan, Shandong Province,China,  is a famous packing machinery company which has a good mix of science, industry and trade.It has been devoting to studying, developing, and manufacturing of packing machinery for more than ten years.It absorbs advanced technology and industrial arts at home and abroad…

SUBSCRIBE
Tampilan Online Chat!